Angol nyelvű fordítás
IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook
Írta: Administrator   

Angol nyelvű fordítás

Cégünk vállalja angol nyelven általános- és szakszövegek, pályázatok, cégkivonatok, magán és üzleti levelezések stb. angol fordítását, szakfordítását, lektorálását. A célnyelv majdnem minden esetben fordítóink anyanyelve, így a lefordított szöveg tökéletesen illeszkedik az adott nyelvi kultúrához.

Angol-magyar fordítás, fordítás angolról magyarra:

A angol-magyar fordításokat minden esetben a két nyelvet kifogástalanul ismerő, angol-magyar anyanyelvű, az adott szakterületen járatos fordító kollégáink végzik.
Kérjen tőlünk konkrét árajánlatot!
Keressen bennünket e-mailben az
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy telefonon a 20/976-9252- es telefonszámon!

Magyar-angol fordítás, fordítás magyarról angolra:

A magyar-angol fordításokat minden esetben a két nyelvet kifogástalanul ismerő, magyar-angol anyanyelvű, az adott szakterületen járatos fordító kollégáink végzik.
Kérjen tőlünk konkrét árajánlatot!
Keressen bennünket e-mailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy telefonon a 20/976-9252- es telefonszámon!

Fordítás további nyelveken:

fordítási nyelvek:

Cégünk a angol nyelven kívül az alábbi nyelveken vállal fordításokat az adott nyelvpárban és a kapcsolódó szakterületen legképzettebb fordítókkal a legkedvezőbb árakon:

albán, angol, bolgár, cseh, finn, francia, héber, horvát, lengyel, német, norvég, orosz, román, ruszin, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán,

ART-FORD 2006 Kft.
Fordítás és tolmácsolás

_________________________________________________________________


Szeretné, ha vállalkozása népszerűsítése
profi módon menne végbe más országokban is?

Akkor nem  kell tovább keresnie, nálunk a legjobb helyen jár!

 

 

2315 Szigethalom, Amur köz 2. | Mobil: 06-20-976-92-52 |

Skype: Budai.Beata Skype Me™!


E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. | Web: www.artford2006.com |

 

 


ART-FORD 2006 Kft.: bolgár fordítás, bolgár fordító, bolgár konferenciatolmács, bolgár konferenciatolmácsolás, bolgár konszekutív tolmács, bolgár konszekutív tolmácsolás, bolgár szakfordító, bolgár szakfordítás, bolgár szinkrontolmács, bolgár szinkrontolmácsolás, bolgár tolmács, bolgár tolmácsolás, bolgár-magyar, magyar-bolgár, bolgár-magyar fordítás, bolgár-magyar fordító, bolgár-magyar konferenciatolmácsolás, bolgár-magyar konszekutív tolmács, bolgár-magyar konszekutív tolmácsolás, bolgár-magyar szakfordító, bolgár-magyar szakfordítás, bolgár-magyar szinkrontolmács, bolgár-magyar szinkrontolmácsolás, bolgár-magyar tolmács, bolgár-magyar tolmácsolás, magyar-bolgár fordítás, bolgár-magyar-bolgár fordító, magyar-bolgár konferenciatolmácsolás, magyar-bolgár konszekutív tolmács, magyar-bolgár konszekutív tolmácsolás, magyar-bolgár szakfordító, magyar-bolgár szakfordítás, magyar-bolgár szinkrontolmács, magyar-bolgár szinkrontolmácsolás, magyar-bolgár tolmács, magyar-bolgár tolmácsolás, tolmács, tolmácsolás, kísérőtolmács, bolgár kísérőtolmács, bolgár-magyar kísérőtolmács, magyar-bolgár

 

 

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebook
Joomla templates made by Lonex.